EN EL
  • Σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον της επιχείρησής σας και ανοίγουμε το δρόμο για δράσεις επιχειρηματικότητας, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση μέσα από επιχορηγούμενα προγράμματα.

  • Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών για την Ενεργειακή Αναβάθμιση επιχειρήσεων και κτιρίων.

    Υποστηρίζουμε τη δημιουργία Ενεργειακών Κοινοτήτων για ελεύθερη συμπαραγωγή πράσινης ενέργειας, προωθούμε την ενεργειακή δημοκρατία.

  • Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε συστήματα αειφόρου διαχείρισης για επιχειρήσεις, οργανισμούς, την τοπική κοινωνία.

    Πρωτοπορούμε μέσα από το Primal Eco Smart Housing, συμβάλλοντας στην υγιή και αρμονική διαβίωση του Ανθρώπου μέσα στην κοινότητα και προωθώντας την οικολογική κατοικία.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Primal Consulting, εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα τη Ρόδο,

στόχο έχει την υποστήριξη  επιχειρήσεων που δρουν στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

Οι Γιώργος Κάτρης και Θεοδόσης Μαρκουλής δημιούργησαν την εταιρία στις 7 Μαρτίου 2005.

Είναι απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)  με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και η αγάπη τους για τον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τους ώθησε στην υλοποίηση ενεργειακών επενδύσεων ήδη από το 2008, πριν καν την ύπαρξη ολοκληρωμένου πλαισίου και σχεδιασμού στον κλάδο των ΑΠΕ. H εταιρεία διαθέτει  τρία διακριτά τμήματα:

Άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους, τα τμήματα υποστηρίζονται από εξειδικευμένα στελέχη και εξωτερικούς συνεργάτες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (οικονομολόγους, μηχανικούς).

Υποστηρίζοντας  σημαντικές επιχειρήσεις της περιοχής μας και ιδιώτες, καθιερώνουμε τον όρο Primal Green Consulting και ανοίγουμε το δρόμο για δράσεις πράσινης επιχειρηματικότητας. Παρέχουμε λύσεις για τη διαχείριση της ενέργειας και των φυσικών πόρων εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση  μέσα από επιχορηγούμενα προγράμματα.

Όραμα

Προετοιμάζουμε επιχειρήσεις και ιδιώτες για την ένταξή τους σε ένα  παραγωγικό μοντέλο που λαμβάνει πρωτίστως υπόψη την αειφορία και τη σωστή περιβαλλοντική διαχείριση. Προωθούμε τη συνεργασία και τη συνέργεια, συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός αρμονικού τρόπου ζωής με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Αποστολή

Αναδεικνύουμε επιχειρηματικές ευκαιρίες, τις ενισχύουμε και τις υλοποιούμε μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων, ενσωματώνοντας πάντα τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και πράσινων  πρακτικών

Αναδεικνύουμε τα πλεονεκτήματα που διαφοροποιούν μια επιχείρηση, της προσθέτουμε αξία και συμβάλουμε αποφασιστικά στην εταιρική της  ενδυνάμωση.

Προωθούμε και ενθαρρύνουμε επιχειρηματικές συνεργασίες – συνέργειες.

Συνέργειες

Οι Συνέργειες μέσα από συμμετοχικά σχήματα φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων βρίσκονται στην καρδιά της φιλοσοφίας της Primal για τη μετάβαση σε μια πιο φιλική για τον άνθρωπο περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα.

Μέσα από το σχηματισμό Ενεργειακών Κοινοτήτων και Συνεταιρισμών επιθυμούμε να συμβάλλουμε καταλυτικά στη δημιουργία  κοινού οράματος όπου το δίκαια κατανεμημένο οικονομικό όφελος των μελών θα λειτουργεί υπέρ της πραγματικής βελτίωσης του επιπέδου ζωής τους με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, επιτυγχάνοντας την Ενεργειακή Δημοκρατία.        

H Primal, από την αρχή της σύστασής της το 2005, υποστήριξε τα συμμετοχικά σχήματα και στήριξε ουσιαστικά τη δημιουργία συνεταιρισμών. Παραδείγματα αποτελούν ο Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός «Οι Απολλωνιάτισσες» και ο Συνεταιρισμός Ταξί Ρόδου, οι οποίοι υπήρξαν οι  πρώτοι στο είδος τους επιτυχημένοι συνεταιρισμοί που δημιουργήθηκαν από την Primal στο νησί της Ρόδου.

Εταιρική Ευθύνη

Οι δράσεις εταιρικής ευθύνης μας περιλαμβάνουν:

  • Συμμετοχή σε δράσεις προστασίας και αποκατάστασης του δασικού πλούτου σε περιοχές του δικτύου Natura (Ρόδος)
  • Ανοικτές Ενημερώσεις σχετικά με τις νέες οικολογικές τεχνολογίες, τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές και τη διαχείριση  ενεργειακών και φυσικών πόρων
  • Δράσεις αποκατάστασης παραλιών και ακτογραμμών (Ρόδος)

Έχετε ερωτήσεις?
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Υλοποίησε την ιδέα σου!

Περίγραψέ μας την ιδέα σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε πώς μπορεί να υλοποιηθεί

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για Επενδύσεις σε ΑΠΕ

Στοιχεία Επικοινωνίας